Zoeken
  • Carole Cammaert

Dromen volgen

Onlangs kreeg ik enthousiaste commentaar op mijn recente posts op facebook. "Hoe fantastisch is het niet om, als zelfstandige, jouw dag volledig zelf in te delen en je werkdag te starten met je trouwe viervoeter! Dat wil ik ook!"

Eerst en vooral vind ik het hartverwarmend dat mijn posts inspirerend werken; dat er wordt gezien dat een "normale" werkdag niet hoeft te bestaan uit 8u op kantoor, achter een pc. En ik geloof dit ook, want mijn productiviteit is verbeterd en ik heb energie die ik dacht niet meer te hebben. Ik voel me goed omdat ik nu doe hetgeen mij drijft, mij energie geeft en vooral, mij gelukkig maakt.

Het is uiteraard niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er is de andere kant van de medaille. Mijn zaak staat nog in haar kinderschoentjes en er moeten nog heel wat bruggen gebouwd worden vooraleer ik kan zeggen dat ik het gehaald heb. Momenteel ben ik er nog niet zeker van dat ik het zal halen, maar mijn hart wilt ervoor gaan en mijn twijfels nemen de overhand niet...nog niet.

Het is heel duidelijk voor mij dat, vanaf het moment dat het financiële plaatje aantoont dat er terug wat meer geld in het laatje moet komen, ik mijn activiteiten zal herzien en mogelijks een stap terugzetten. Maar ik zeg dan ook: uitstel is geen afstel! Nu ik van mijn droom geproefd heb, ben ik ook vastbesloten om die niet te laten gaan. Desnoods duurt het wat langer vooraleer ik mijn doel haal, maar ik zal er steeds naartoe blijven werken.

En zolang ik feedback krijg op wat ik doe en hoe ik het doe, ongeacht of het positief of negatief is; ik breng iets teweeg en daar draait het om voor mij.

Voor mij is het heel belangrijk dat ik op mijn leven kan terugkijken met een lach. Ik neem risico's, ik grijp kansen aan, ik probeer en ik faal ook. Maar ik geniet van elk moment; van elke les dat het leven me toedient leer ik en kom ik er sterker uit.


#loopbaanbegeleiding #lifecoaching #andersleven #dromenzijngeenbedrog #jewarezelf

24 keer bekeken
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

©2018 by Carole Cammaert. Proudly created with Wix.com